Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3190 van /home/jeroe91/domains/we-sign.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/jeroe91/domains/we-sign.nl/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Tekstschrijven

Zelf geen tijd om de teksten voor uw website te schrijven? Of gewoon geen zin? Iemand nodig die uw ruwe tekst bewerkt tot een leesbaar geheel dat aansluit bij uw doelgroep? Wij bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om de inhoud van uw website. Als u de grote lijnen voor ons uitzet, kunnen wij de tekst van a tot z voor u schrijven, waarbij we rekening houden met de doelgroep die u wilt bereiken. Wilt u de teksten liever zelf aanleveren, dan kunnen wij ze voor u redigeren (correct Nederlands, leesbaarheid, consequente schrijfstijl). Als u liever zelf de volledige controle over de inhoud heeft, kunnen wij u tips geven over de richtlijnen die gelden als het gaat om webteksten. Wij kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels teksten schrijven en redigeren. Het vertalen van uw Nederlandse webtekst naar het Engels (of vice versa) behoort ook tot de mogelijkheden. Bij het opstellen of redigeren van uw teksten houden wij rekening met de 'wensen' van zoekmachines om zo de vindbaarheid van uw site te optimaliseren. Het laatste woord is altijd aan u!


Onze diensten op het gebied van tekstschrijven en redigeren worden geleverd door Petra de Jong (1977). Petra heeft een studie Nederlands gevolgd aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (afgerond in 2007). In het laatste jaar van haar studie heeft zij zich gespecialiseerd op het gebied van communicatie. Zij heeft ruime ervaring in het schrijven van zowel zakelijke als creatieve teksten voor verschillende opdrachtgevers, waaronder de Open Universiteit, Krishna Bhakti Magazine (spiritueel tijdschrift) en een aantal (voormalig) werkgevers. Haar teksten worden gekenmerkt door een heldere schrijfstijl, inlevingsvermogen in de doelgroep en bondigheid. Zij brengt zonder omhaal van woorden uw boodschap over aan uw (potentiële) klanten.

Nederlands