Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3190 van /home/jeroe91/domains/we-sign.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/jeroe91/domains/we-sign.nl/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Tekstschrijven

Scootercam.net

Scootercam.net is een site waarop gemonteerde video's getoond worden, gesorteerd op categorie.
Undefined

Anatomie van een executie

Strak, simpel en helder, was de wens voor het uiterlijk van Anatomie van een executie, een blog met een aantal aanvullende opties zoals de mogelijkheid om te abonneren op blogs.
Undefined

Abolitionmovement.org

Voor de Texas Death Penalty Abolition Movement (TXDPAM) hebben we een interactieve website gemaakt, met Twitterfeed, beginpagina opgebouwd uit tegels welke de meest recente onderwerpen tonen, blogs, een archief van de oude website, een uitgebreide kalenderfunctionaliteit, fotoalbum en een aantal ingebouwde widgets zoals het eerst volgende geplande kalenderitem, en citaten.
Nederlands
Website van de Texas Death Penalty Abolition Movement, gerealiseerd door WeSign

Prachtig zwanger

Prachtig Zwanger is een webshop in zwangerschapslingerie die we hebben gebouwd voor Debbie van der Breggen.

Van onze hand is de gehele opbouw van de website, tekstredactie en zoekmachine-optimalisatie. Klanten kunnen hun bestellingen per iDEAL betalen.

Ook is er op Prachtig zwanger veel aandacht besteed aan widgets zoals het weergeven van aanbiedingen, en het aftellen tot gratis bezorging bij het winkeltasje.

Nederlands
Prachtigzwanger.nl - Gerealiseerd door WeSign

VvE Complex

Voor het Rotterdamse VvE-beheerkantoor VvE Complex heeft WeSign naast de website ook de gehele huisstijl ontworpen. Het logo, de visitekaartjes en kleurstelling zijn van hand van WeSign.

Undefined

VZB Vastgoed

Voor het opbouwen van een portfolio hebben wij de website van VZB Vastgoed grondig aangepakt, met behoud van de huisstijl. De oude website was zeer slecht opgenomen bij de bekendere zoekmachines en daardoor vrijwel onvindbaar. Op relevante zoektermen staat deze pagina nu vaak bij de eerste tien en soms zelfs bij de eerste drie zoekresultaten. Ook hebben wij de teksten aangeleverd en de fotografie op ons genomen.
Nederlands
Screenshot VZB Vastgoed
Abonneren op RSS - Tekstschrijven