Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3190 van /home/jeroe91/domains/we-sign.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/jeroe91/domains/we-sign.nl/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

SEO - Zoekmachine-optimalisatie

Wieswerkt.nl

Wieswerkt wilde graag een foto-gebaseerde website met frisse kleuren, 'zoals jullie eigen website'. Een twitter-feed behoorde tot de wensen, en we hebben de teksten, ontwerp van de huisstijl en het logo op ons genomen.

Undefined
WiesWerkt website

Zorggoedvoorjepaard.nl

Voor zorggoedvoorjepaard.nl hebben we een grafisch interessante website gemaakt, met uitgebreide schema's welke tips en trucs laten zien zodra de muis over de iconen wordt bewogen. Tevens heeft deze site willekeurige tips links in beeld.

Undefined
Website zorggoedvoorjepaard.nl webdesign

Scootercam.net

Scootercam.net is een site waarop gemonteerde video's getoond worden, gesorteerd op categorie.
Undefined

Anatomie van een executie

Strak, simpel en helder, was de wens voor het uiterlijk van Anatomie van een executie, een blog met een aantal aanvullende opties zoals de mogelijkheid om te abonneren op blogs.
Undefined

Cabinet de la Grille

Cabinet de la Grille is een fysiotherapiepraktijk in Frankrijk. Voor Cabinet de la Grille hebben wij de website, met onderhoudscontract, verzorgd.
Nederlands

Abolitionmovement.org

Voor de Texas Death Penalty Abolition Movement (TXDPAM) hebben we een interactieve website gemaakt, met Twitterfeed, beginpagina opgebouwd uit tegels welke de meest recente onderwerpen tonen, blogs, een archief van de oude website, een uitgebreide kalenderfunctionaliteit, fotoalbum en een aantal ingebouwde widgets zoals het eerst volgende geplande kalenderitem, en citaten.
Nederlands
Website van de Texas Death Penalty Abolition Movement, gerealiseerd door WeSign

Postzorgen.nl

De website postzorgen.nl is voor en door WeSign opgezet vanwege de (hoofdzakelijk) eigen ervaringen met de postbezorging. Postzorgen is grafisch een eenvoudig (snel te laden) website, maar met veel technische features, zoals de mogelijkheid voor bezoekers om meldingen te plaatsen, meldingen te zoeken aan de hand van de postbezorger, twitter-box, en een meldingen-teller welke de meldingen per postbezorger weergeeft.
Nederlands

Prachtig zwanger

Prachtig Zwanger is een webshop in zwangerschapslingerie die we hebben gebouwd voor Debbie van der Breggen.

Van onze hand is de gehele opbouw van de website, tekstredactie en zoekmachine-optimalisatie. Klanten kunnen hun bestellingen per iDEAL betalen.

Ook is er op Prachtig zwanger veel aandacht besteed aan widgets zoals het weergeven van aanbiedingen, en het aftellen tot gratis bezorging bij het winkeltasje.

Nederlands
Prachtigzwanger.nl - Gerealiseerd door WeSign

VvE Complex

Voor het Rotterdamse VvE-beheerkantoor VvE Complex heeft WeSign naast de website ook de gehele huisstijl ontworpen. Het logo, de visitekaartjes en kleurstelling zijn van hand van WeSign.

Undefined

Horse Guidance

Voor Ineke Rietveld van Horse Guidance hebben wij een SEO uitgevoerd, hetgeen ongeveer 10% meer bezoekers heeft opgeleverd.

Ook komen bezoekers met andere, meer relevante zoekwoorden op de site terecht.
Nederlands

Pagina's

Abonneren op RSS - SEO - Zoekmachine-optimalisatie