Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3190 van /home/jeroe91/domains/we-sign.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/jeroe91/domains/we-sign.nl/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

VvE Complex

Undefined

Voor het Rotterdamse VvE-beheerkantoor VvE Complex heeft WeSign naast de website ook de gehele huisstijl ontworpen. Het logo, de visitekaartjes en kleurstelling zijn van hand van WeSign.

Op de voorgrond van de site is naast de gewone pagina's een twitterbox geplaatst, waarin branchegerelateerde nieuwsberichten of wetenswaardigheden geplaatst worden. Op de achtergrond is een incidentbeheersysteem, waarin de klant zijn reparatieverzoeken kan indienen. Ook is er een bestandsbeheersysteem waar zowel de beheerder als de klant relevante stukken kan plaatsen voor de leden van de VvE.